[Εκλογές][bsummary]

ΣΥΡΙΖΑ: «Η ευχαριστήρια επιστολή Όρμπαν εκθέτει ΕΛΚ και ΝΔ»


Τα πυρά του εναντίον της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ευχαριστήρια επιστολή του Βίκτορ Όρμπαν προς τον ευρωβουλευτή
της Χρυσής Αυγής, Λάμπρο Φουντούλη.

Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου τονίζει πως η συγκεκριμένη εξέλιξη εκθέτει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, μέλος του οποίου αποτελεί και η Νέα Δημοκρατία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Η ευχαριστήρια επιστολή του Βίκτορ Όρμπαν προς τον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Λάμπρο Φουντούλη, για τη στήριξη που του παρέχει το νεοναζιστικό μόρφωμα, εκθέτει ανεπανόρθωτα το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα συνολικά, αλλά και τα μέλη που το απαρτίζουν, όπως η Νέα Δημοκρατία.
Το ελάχιστο που οφείλει να πράξει ο κ. Μητσοτάκης, είναι να ζητήσει την άμεση αποπομπή των συνομιλητών της Χρυσής Αυγής από το ΕΛΚ. 

Σε κάθε άλλη περίπτωση, η διαφοροποίησή του από τον Όρμπαν είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου. Εκτός, βέβαια, αν ο κ. Μητσοτάκης φοβάται μην του τραβήξουν το αυτί ο Α. Σαμαράς, ο Α. Γεωργιάδης και ο Μ. Βορίδης».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]