[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τζιτζικώστας: «Με πράξεις και όχι με λόγια στηρίζουμε τη νέα γενιά»
Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες της Θεσσαλονίκης για τη σημερινή παρέλαση έδωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.


Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση που έγινε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος της παρέλασης ο κ. Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα παρακολουθήσαμε μια εξαιρετική μαθητική παρέλαση. Είμαστε όλοι περήφανοι για τα παιδιά μας, για τα οποία όμως θέλουμε το καλύτερο. Θέλουμε σύγχρονα σχολεία χωρίς διπλοβάρδιες, σύγχρονα ανοικτά στην έρευνα πανεπιστήμια, χωρίς εγκληματικότητα και χωρίς ναρκωτικά. 

Θέλουμε θέσεις εργασίας για να μπορούν οι νέοι μας να μείνουν στην Ελλάδα και να δημιουργήσουν. Εμείς ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με πράξεις και όχι με λόγια, βάζουμε τα δυνατά μας για να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, αλλά και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις έτσι ώστε η νέα γενιά της πατρίδας μας να μείνει εδώ και να μη φύγει στο εξωτερικό. Για να κάνει εδώ τα όνειρά της πραγματικότητα. Χρόνια πολλά σε όλους».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]