[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στις εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Έδεσσας παρέστη ο ΤζιτζικώσταςΣτις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης τόσο της Απελευθέρωσης της Έδεσσας, όσο και της Ημέρας Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα, παρέστη σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

  Ο κ. Τζιτζικώστας συνοδευόμενος από την αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη, Πέτρο Ζέρζη και Βασίλη Βασιλειάδη, παρέστη στη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, στην επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης και παρακολούθησε την παρέλαση στο κέντρο της πόλης.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι «η σημερινή διπλή επέτειος είναι μια μεγάλη μέρα για την Έδεσσα. Μια ημέρα τιμής και μνήμης των προγόνων μας που έδωσαν τη ζωή τους για να είναι σήμερα η Έδεσσα ελεύθερη πόλη, για να είναι ελεύθερη η Μακεδονία, για να είμαστε ελεύθεροι όλοι εμείς. Οι νεότερες γενιές, με το παράδειγμα και τη θυσία των ηρώων ως θεμέλιο, έχουμε την ευθύνη να διαφυλάξουμε την ειρήνη, να προστατεύσουμε την πατρίδα μας, να αγωνιστούμε και να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]