[Εκλογές][bsummary]

"Διαφορετική άποψη" για τον Ζουράρι ο διχασμός της συγκυβέρνησης!
"Δεν είναι διαφορετική γραμμή, είναι διαφορετική άποψη" δήλωσε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Ζουράρις στον FOCUS FM 103,6 της Θεσσαλονίκης και τον Δημήτρη Βενιέρη, αναφορικά με τη στάση της κυβέρνησης στο Σκοπιανό.


"Δεν υπάρχει διγλωσσία, υπάρχει παράλληλη έκθεση των απόψεων εκατέρωθεν. (...) Είναι δυνατόν οι αποκλίσεις να μη λέγονται δημόσια; Διγλωσσία υπάρχει όταν συμφωνούμε ότι θα λέμε ένα πράγμα και ξαφνικά βγαίνουμε και λέμε δύο διαφορετικά." σημείωσε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου περί χρηματισμού βουλευτών της FYROM, δήλωσε ότι ο υπουργός Άμυνας "καταγγέλλει τη συνθήκη, τη διαφθορά που επικρατεί στην Ευρώπη".

Ο κ. Ζουράρις επανέλαβε τις δεδομένες, όπως τις χαρακτήρισε, απόψεις των ΑΝΕΛ ότι αν η συμφωνία φτάσει στη Βουλή, θα την καταψηφίσουν σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συμμάχους του.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]