Για 5η συνεχόμενη χρονιά στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (2-4 Nοεμβρίου), πολίτες θα συμμετέχουν  στην εκδήλωση  Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα και μοναδικού υπερμαραθωνίου 24, 48 και 50 ωρών.

Τα ιδρύματα που θα στηρίξει φέτος  μέσα από τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν οι δρομείς είναι το τμήμα επειγόντων της παιδιατρικής πτέρυγας του «Ιπποκρατείου» και το δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» .

Σε αυτά τα Ιδρύματα θα δοθούν τα χρήματα από τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν οι συμμετέχοντες, περπατώντας ή τρέχοντας ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια.

Οι δρομείς θα κινούνται  μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή στην  Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου ώρα 10:00 ως την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ώρα 12:00.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το 5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό συνεχίζονται στη διεύθυνση: http://nofinishrun.org μέχρι τις 21 Οκτωβρίου. Παράλληλα έχουν ανοίξει και λειτουργούν τα δύο πρώτα κέντρα εγγραφών, ένα στο κατάστημα της Saucony που είναι και φέτος Μεγάλος Υποστηρικτής του αγώνα και το άλλο στα γραφεία του Ερμή 1977 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Σύντομα θα λειτουργήσει και τρίτο στο χώρο της Νέας Παραλίας.