[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ξενάγηση...στην αθέατη πλευρά της ΣελήνηςΠότε είναι ανάδρομη η Σελήνη και πώς επηρεάζει αυτό τη συμπεριφορά του/της αγαπημένου/ης μου.  Η Σελήνη είναι στο Σκορπιό... θα πάρω λεφτά;

Έχετε τέτοιου είδους ανησυχίες; Λυπούμεθα δεν μπορούμε να τις απαντήσουμε. Εδώ που τα λέμε, όποιος σας απαντήσει, ψέμματα θα σας πει.Εμείς μπορούμε να σας πούμε πώς και πότε σχηματίστηκε η Σελήνη.

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, στα γραφεία του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας, Αλεξανδρείας 113 ξεναγός μας θα είναι ο Αντώνης Ίτσιος. 

Θα σας πούμε για τη σύσταση της της σελήνης, για τη χρησιμότητά της στη ζωή μας εδώ στη Γη, για τις προσπάθειες που έκανε το ανθρώπινο είδος να την εξερευνήσει.

Θα μιλήσουμε, γιατί η Σελήνη στρέφει πάντα το πρόσωπό της προς τον πλανήτη μας και γιατί το σύστημα Γη - Σελήνη θεωρείται δίδυμος πλανήτης μάλλον, παρά πλανήτης - δορυφόρος.
Πρόκειται να σας δείξουμε την αθέατη πλευρά της, να σας ξεναγήσουμε στους κρατήρες της, στα όρη και στα υψίπεδα της, να περπατήσουμε μαζί σας στα ρήγματα και στα φαράγγια της.


#Σελήνη,#Αστρονομία
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]