[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

«Είναι διαφορετικό το στηρίζω τη Συμφωνία των Πρεσπών και διαφορετικό το στηρίζω την κυβέρνηση»


«Είναι διαφορετικό το στηρίζω τη Συμφωνία των Πρεσπών και διαφορετικό το στηρίζω την κυβέρνηση» τόνισε ο βουλευτής
και γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς στον ΘΕΜΑ 104,6.

Στην ερώτηση για το αν το ΠΟΤΑΜΙ θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά θα ψηφίσει και υπέρ πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, ο κ Μαυρωτάς είπε: «Τα διαχωρίζουμε αυτά τα δύο. Είναι διαφορετικό το στηρίζω τη Συμφωνία των Πρεσπών και διαφορετικό το στηρίζω την κυβέρνηση, και κοινοβουλευτικά και θεσμικά. Με τα ως τώρα δεδομένα ψηφίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Για την περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, σημείωσε: «Ναι (θα υπερψηφίσουμε) , το κάναμε και τον Ιούνιο».

Όσον αφορά τη στάση του κόμματος, εφόσον φύγουν οι ΑΝΕΛ και  ο πρωθυπουργός ζητήσει να στηρίξει το ΠΟΤΑΜΙ την κυβέρνηση, ο κ. Μαυρωτάς ήταν κατηγορηματικός ότι «δεν ψηφίζουμε την κυβέρνηση».

Τέλος, σχετικά με τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, τόνισε: «εγώ βλέπω εκλογές τον Μάιο, δε θα ήταν καλό για τη χώρα να σέρνεται σε μια κατάσταση ''ερμαφρόδιτη''».Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]