[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς
Την υποψηφιότητά του, για τη διεκδίκηση του Δήμου Καλαμαριάς, ανακοίνωσε ο Γιάννης Δαρδαμανέλης, πολιτικός μηχανικός και δημοτικός σύμβουλος Καλαμαριάς.


"Συναισθανόμενος την ανάγκη για δημιουργία και προκοπή στην πόλη μας-στην Καλαμαριά μας, διαθέτοντας την εμπειρία οκτώ ετών στο Δημοτικό Συμβούλιο και συνεισφέροντας την φρεσκάδα των ακούραστων φίλων-συνεργατών μου, δεσμεύομαι για μια διοίκηση που θα ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, μέσα από μια σύγχρονη, δουλεμένη και πραγματοποιήσιμη πρόταση για την Καλαμαριά του αύριο, της λειτουργικότητας και της καινοτομίας. Μια Καλαμαριά που θα καταστεί σημείο αναφοράς και επίκεντρο όλου του πολεοδομικού συγκροτήματος, ιδανική για τον κάτοικο, τον επαγγελματία και τον επισκέπτη", υπογραμμίζει στο σύντομο μήνυμά του.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]