Επί τρία χρόνια 33χρονη ζούσε μία κόλαση: Ένας 45χρονος αλλοδαπός κι ο 52χρονος Έλληνας συνεργός του, την ανάγκαζαν να εκδίδεται σε διάφορους πελάτες, στους δρόμους της Τούμπας!


Μάλιστα, οι δύο φερόμενοι ως δράστες, ενέχονται -σύμφωνα με την αστυνομία- και σε κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων!

Ο 45χρονος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ ο 52χρονος συνεργός του αναζητείται. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίσταση για το αδίκημα της σωματεμπορίας από κοινού και για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και του Νόμου περί αλλοδαπών.

Σύμφωνα με καταγγελία της 33χρονης, ο 45χρονος με τον 52χρονο συνεργό του, από τον Αύγουστο του 2015 έως και τον Αύγουστο του 2018, την ανάγκαζαν να εκδίδεται. Την απειλούσαν ότι θα τη σκοτώσουν ή ότι θα της έσπαγαν χέρια και πόδια αν δε δέχονταν να "κάνει πεζοδρόμιο" κι εκείνοι κρατούσαν τα χρήματα, δίνοντάς της λίγα για τις προσωπικές της ανάγκες.

Μετά την καταγγελία της 33χρονης η αστυνομία οργάνωσε επιχείρηση για τη σύλληψή τους κι έκανε έφοδο σε γιαπί στην Τούμπα, το οποίο ο 45χρονος χρησιμοποιούσε για "καβάντζα", για τα λαθραία τσιγάρα. Τον συνέλαβαν και κατάσχεσαν 105 λαθραία πακέτα τσιγάρα. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 4.500 ευρώ για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Οι αναζητήσεις για τη σύλληψη του φερόμενου ως συνεργού του, συνεχίζονται.