Ελάχιστα ενδιέφερε, χθες, η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, τους περισσότερους δημοτικούς συμβούλους. Οι περισσότεροι συμμετείχαν στα πηγαδάκια που συζητούσαν το τι μέλλει γενέσθαι στις επερχόμενες εκλογές.


Αφορμή τα όσα διέρρευσαν για την υποψηφιότητα του Ιγνάτιου Καϊτετζίδη για τον κεντρικό δήμο. Ο νυν δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο και... πήρε φωτιά ο προεκλογικός στίβος.

Συνέχεια, από... Κεντροαριστερή πλευρά, δίνεται σήμερα στις 12.30 μ.μ. Ο Σπύρος Βούγιας ανακοινώνει τις προθέσεις του και, αν αυτές είναι θετικές, με την κίνηση "Πολύχρωμη Θεσσαλονίκη" μπαίνει σε θέση να επανασυνδέσει την Κεντροαριστερά παράταξη και να αντικαταστήσει την απερχόμενη "Πρωτοβουλία" του Γιάννη Μπουτάρη.

Η Κεντροδεξιά θα κάνει... ρελάνς την άλλη Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα. Σε κεντρική εκδήλωση στο Μακεδονία Παλάς, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ανακοινώνει το όνομα του συνδυασμού του, μέρος του προεκλογικού του προγράμματος και κάποια από τα στελέχη που θα σταθούν δίπλα του, στον δικό του αγώνα.

Και... έπεται συνέχεια.