[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Την τελευταία στιγμή η απόφαση για Κουέστα…

Πολλές κι ευχάριστες οι ειδήσεις για την πορεία των τραυματιών από χθες, κυρίως σε ότι αφορά τον Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος έδειξε σημαντική βελτίωση και όλα δείχνουν πως ο Πάκο Ερέρα θα τον εμπιστευτεί παρότι δεν είναι πλήρως έτοιμος.
Μπορεί ακόμα να μην έχει έρθει σε επαφή με τη… μπάλα, καθώς συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για σχεδόν 10η μέρα, όμως ο Πάκο Ερέρα είναι αποφασισμένος να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Χουλιάν Κουέστα.

Αν διαπιστώσει πως η βελτίωσή του θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο, τότε θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή και θα του δώσει και γάντια βασικού.

Τον εμπιστεύεται απόλυτα κι ας μην είναι ο υψηλόσωμος γκολκίπερ στο 100% των πραγματικών του δυνατοτήτων, εξαιτίας του τραυματισμού.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]