Ένα ακόμη άτομο συνελήφθη ως υπαίτιος για τον θάνατο του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ Νάσου Κωνσταντίνου, τον Απρίλιο του 2017, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον τέταρτο (και τελευταίο) κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ χθες το απόγευμα, ο 21 ετών άνδρας φέρεται να παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδώσει νωρίτερα ο 3ος τακτικής ανακριτής.

Στον ίδιο ανακριτή είναι προγραμματισμένο να απολογηθούν σήμερα οι άλλοι τρεις συλληφθέντες, 26, 29 και 30 ετών, μετά την προθεσμία που ζήτησαν και πήραν την περασμένη Τετάρτη, όταν και έγιναν οι συλλήψεις τους.

Όλοι κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο, ληστεία, σωματικές βλάβες, πράξεις που, σύμφωνα με τη δικογραφία, τελέστηκαν από κοινού.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 27 Απριλίου του 2017, την ώρα που το θύμα επέστρεφε από αγώνα της αγαπημένης του ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ομάδες αγνώστων που έβγαιναν από την Πανεπιστημιούπολη επιτέθηκαν σε οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά», τραυματίζοντας τρεις εξ αυτών, δύο 21 ετών και έναν 35 ετών. Ο 24χρονος Κύπριος, στην προσπάθεια να διαφύγει ενώ τον καταδίωξαν, παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο (στην οδό Αγ. Δημητρίου), με συνέπεια να χάσει τη ζωή του. Νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», αλλά η κατάσταση της υγείας του αποδείχθηκε ότι ήταν μη αναστρέψιμη.

#ΠΑΟΚ,#Θάνατος Οπαδού