To κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε δίπλα στα θύματα -και δεν αντιλήφθηκαν οι δράστες- αναμένεται να δώσει απαντήσεις στο τριπλό έγκλημα στον Έβρο.
Οι τρεις γυναίκες βρέθηκαν δολοφονημένες στην παρόχθια περιοχή του Πραγγίου Έβρου από έναν αγρότη που πήγαινε στο χωράφι του. Οι δράστες, που σύμφωνα με τις αρχές ήταν δύο, δεν έκαναν προσπάθεια να κρύψουν τις σορούς και τις άφησαν στην άκρη του δρόμου.

Όπως επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής η μία γυναίκα ήταν ενήλικη και οι άλλες δύο ανήλικες πιθανώς 12-15 η μία και 17-20 ετών η άλλη. Οι γυναίκες ήταν δεμένες πισθάγκωνα και κοιτούσαν προς την ίδια πλευρά.

Η μία από τις τρεις άτυχες γυναίκες, η μεγαλύτερη σε ηλικία (περίπου 30 με 35 χρόνων) που εικάζεται ότι μπορεί να είναι και η μητέρα, δεν ήταν δεμένη με σχοινί και βρέθηκε 40 μέτρα από τις δυο νεαρότερες, οι οποίες ήταν με τα χέρια δεμένα και κομμένο τον λαιμό.  Σύμφωνα με το evrosnews.gr  έφερε μάλιστα μαχαιριές στον θώρακα, τόσο μπροστά όσο και πίσω. Κάτι που σημαίνει πως προσπάθησε να ξεφύγει από τους δράστες, αλλά αυτοί την πρόλαβαν και την μαχαίρωσαν πισώπλατα.

Βασικό στοιχείο στις έρευνες είναι τα τραύματα που είχαν τα σώματα καθώς δεν φαίνεται να έχουν υποστεί κακοποίηση και ο θάνατος προήλθε από τραύμα στο λαιμό.

Το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στα πτώματα είναι στρατιωτικού τύπου από αυτά που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν οι δουλέμποροι.Tο πιο πιθανό σενάριο σύμφωνα με τις αρχές είναι να πρόκειται για έγκλημα συμμοριών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ή εκδικητική ενέργεια.

Υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο να οφείλεται σε οργανωμένη εκτέλεση για θρησκευτικούς λόγους αλλά θεωρείται το πιο απίθανο καθώς δεν έχει σημειωθεί στο παρελθόν δολοφονία με αυτόν τον τρόπο.


#Εγκλημα,#Εβρος