[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ξυλοδαρμό εργαζόμενης από τον διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ


Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς συνελήφθη την Δευτέρα από την Αστυνομία με την αυτόφωρη διαδικασία και πέρασε πέντε ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση του Κιλκίς γιατί φέρετε να χειροδίκησε κατά υπαλλήλου, σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, «το μεσημέρι της Δευτέρα 22 Οκτωβρίου η υπάλληλος της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας με σοβαρά προβλήματα υγείας διαπιστωμένα από ΚΕΠΑ πήγε στο γραφείο του Διοικητή και ζήτησε ραντεβού από την Γραμματέα του για να θέσει ζητήματα που αφορούν την υπηρεσιακή αντιμετώπισή της.

Πριν μία εβδομάδα είχε επισκεφθεί και τον Αν. Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας και έθεσε τα προβλήματα που την απασχολούν. Ο Αν. Διοικητής της ΥΠΕ υποσχέθηκε την παρέμβασή του στον Διοικητή του Νοσοκομείου κάτι που προφανώς έκανε. Αυτό εκνεύρισε τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Ο Διοικητής άκουσε την συνομιλία της υπαλλήλου με τη Γραμματέα του για το ραντεβού που ζητούσε αφού ήταν στην πόρτα του γραφείου του και αναίτια επιτέθηκε στην υπάλληλο.
Την έσπρωχνε βίαια και χειροδίκησε εναντίον της. Η υπάλληλο επισκέφθηκε τα ΤΕΠ του Νοσοκομείου. Οι ιατροί διαπίστωσαν τον τραυματισμό της (χειροδικία, κάκωση ώμου).

Υποβλήθηκε μήνυση στον Διοικητή για απλή σωματική βλάβη  από την υπάλληλο και ο Διοικητής συνελήφθη και κρατήθηκε 5 ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση του Κιλκίς.

Από την πλευρά του ο Διοικητής του νοσοκομείου υπέβαλε μήνυση κατά της υπαλλήλου για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου από την πρώτη στιγμή συμπαραστάθηκε στην υπάλληλο και σήμερα θα καταθέσει αναφορά στον Εισαγγελέα».

Η ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει επίσης ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης θα πρέπει να εκδιώξει τον διοικητή του νοσοκομείου.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]