Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν χθες τρία άτομα για  παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Πρόκειται για μια 54χρονη γυναίκα και δύο αλλοδαπούς έναν 27χρονο Βούλγαρο και έναν 26χρονο Πακιστανό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική ομάδα και παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Οι αστυνομικοί χθες τα χαράματα στο χωριό  Γερακαρού, εντόπισαν  ΙΧ  με οδηγό την 54χρονη και συνεπιβάτη τον 27χρονο, οι οποίοι μετέφεραν τρεις παράτυπους μετανάστες όλοι υπήκοοι Πακιστάν. 
Οι διακινητές τους  είχαν παραλάβει από αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Μόδι Θεσσαλονίκης με σκοπό την μεταφορά τους στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνες που έγιναν  εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 26χρονος συνεργός τους και επιπλέον τρεις παράτυποι μετανάστες.Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι, οι έξι αλλοδαποί στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων και είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

#Μετανάστες.#Πακιστανοί #Αλλοδαποί