[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Και εγένετο γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Φοίνικας Καλαμαριάς

Τον Αύγουστο του 2018 ιδρύθηκε και στελεχώθηκε, η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου , του Φοίνικα Καλαμαριάς. Υπεύθυνος της Ομάδας είναι ο κος Σαμαράς Αντώνης, πρώην αθλητής του Μπάσκετ στον Ηρακλή και Προπονητής ο κος Χορμόβας Κωνσταντίνος, με εμπειρία σε ομάδες ποδοσφαίρου της Κεντρικής Μακεδονίας.

Με τις συνεχείς προσπάθειες , η Ομάδα σήμερα, έχει στελεχωθεί με 20 αθλήτριες έλαβε άδεια συμμετοχής για το Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Γυναικών και άρχισε την προετοιμασία της, στο Γήπεδο του Φοίνικα Καλαμαριάς. Στόχος της Ομάδας είναι η άνοδος στην Β Εθνική και η μεταλαμπάδευση των ιδεωδών του αθλητισμού, στους αθλητές της και στους φιλάθλους γενικότερα.

Τέλος στο Διοικητικό Δυναμικό ,προστέθηκε ο κος Καραΐσκος Γιώργος , πρώην αθλητής του ποδοσφαίρου στον Ηρακλή ,ως Τεχνικός Σύμβουλος και ο κος Σπαθάς Απόστολος , Οικονομολόγος – Αναλυτής , ως Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]