Και κάπως έτσι ο όμιλος πήρε φωτιά μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Βίντι με 0-2.
Και δεν είναι μόνη η ήττα, είναι κυρίως η εικόνα της ομάδας που δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. 

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννιδης 

Χωρίς αγωνιστική πειθαρχία και κυρίως χωρίς μυαλό επέτρεψε στους Ούγγρους να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι καλό στην Τούμπα. Και όσο ο ΠΑΟΚ δεν ανέβαζε την απόδοση του και δεν πατούσε την μπάλα κάτω, τόσο οι φιλοξενούμενοι πίστευαν στον εαυτό τους και τελικά κατάφεραν να κερδίσουν και να στείλουν τον ΠΑΟΚ στην αγωνία καθώς πλέον όλα αλλάζουν και η νίκη στην Λευκορωσία, να μην έχει πλέον την σημασία που είχε. 
Άναρχο το παιχνίδι της ομάδας του Λουτσέσκου, και σκιές των εαυτών τους οι παίκτες του που δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάσα στα δυο μέτρα. Εικόνα που έκανε όλον τον κόσμο να τρίβει - αρνητικά - τα μάτια του. Δεν μπορούμε να βρούμε την αιτιολογία αυτής της κακής εικόνας, που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζει στους στόχους που έχει θέση, η ομάδα και στην Ευρώπη. Και δικαιολογίες δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπάρξουν για την απόδοση των παικτών. Ούτε και φιλοσοφημένη ανάλυση ενός ματς όπου οι σκιές περπατούσαν στο χορτάρι της Τούμπας. 
Ας ελπίσουμε να ήταν μια κακή παρένθεση η χθεσινοβραδινή εικόνα των ασπρόμαυρων. Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση χθες βράδυ και πλέον πάει στη Βουδαπέστη σε δυο εβδομάδες , με την πλάτη στον τοίχο και με μοναδικό στόχο μόνο την νίκη. Η πρόκριση δεν χάθηκε απλά δυσκόλεψε πολύ καθώς πλέον τρεις ομάδες χορεύουν στον ρυθμό της. Και η ευχή όλων μας; Η χθεσινή εικόνα της ομάδας να ήταν μια κακή παρένθεση. 

ΣΣ1 

Λάθος η αλλαγή του Σάκχοφ στιο 51’, καθώς θα έπρεπε να τον βγάλει στο ημίχρονο και όχι στο πεντάλεπτο. Είναι προσβλητικό για τον κάθε ποδοσφαιριστή. 

ΣΣ2

Πιστεύω πώς και ο Πέλκας θα έπρεπε να γίνει αλλαγή. Σε ένα ακόμη παιχνίδι μακριά από τον καλό εαυτό του.