Ο Σταμάτης Κριμιζής, ένας πρωτοπόρος ακαδημαϊκός- διαστημικός επιστήμονας με διακεκριμένη σταδιοδρομία ως εκπαιδευτικός και συμμετοχή στα σπουδαιότερα διαστημικά προγράμματα των Η.Π.Α., της NASA, και της διεθνούς επιστημονικής κοινότητα, θα δώσει μία ομιλία, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, στο Κολλέγιο Ανατόλια (Raphael Hall).
Ο κ. Κριμιζής έρχεται στη Θεσσαλονίκη με πρόσκληση του Κέντρου STEM του Κολλεγίου Ανατόλια για να ταξιδέψει το κοινό στον πιο μακρινό και μυστηριώδη πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, τον Πλούτωνα. Την παρουσίαση μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, γονείς, εκπαιδευτικοί και όλοι όσοι θέλουν να ακούσουν από κοντά έναν άνθρωπο που έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στο παγκόσμιο ακαδημαϊκό στερέωμα κερδίζοντας την παγκόσμια εκτίμηση για την προσφορά του στην επιστήμη.
Η ομιλία του Σταμάτη Κριμιζή εντάσσεται στον κύκλο ανοιχτών εκδηλώσεων που διοργανώνει το Κέντρο STEM (Science, Technology, Engineering, Math) του Κολλεγίου Ανατόλια.

#Κριμιζής #Κολλέγιο_Ανατόλια
@σίσση βασιλειάδου