[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

«Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά» από την ΑΡΣΙΣΕορταστική εκδήλωση για το τέλος της δράσης «Ποίημα-Πρωτότυπες Ιστορίες Μιας Αυλής» στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά» διοργανώνει η ΑΡΣΙΣ -Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, σήμερα, στις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα παρουσιαστούν οι δράσεις με τις οποίες συμμετείχαν τόσο η ΑΡΣΙΣ όσο και οι υπόλοιποι εταίροι στο πρόγραμμα «Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά», ενώ στο χώρο θα παρουσιαστεί έκθεση εικαστικών έργων και παράλληλα θα εκτυλίσσονται ψυχαγωγικές δραστηριότητες.  

Ένας από τους στόχους του προγράμματος «Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά» είναι η ανάδειξη των σχολείων σε πολυδυναμικούς χώρους ανάπτυξης παιδιών με διαφορετικές και σύνθετες πολιτισμικές διαδρομές.

Το Πρόγραμμα «Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά» αποτελεί μία πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Creativity Platform και αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

#ΑΡΣΙΣ,#Ανοιχτά Σχολεία

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]