[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δήλωσε παραίτηση ο Κοτζιάς
Την παραίτησή του υπέβαλε, στον πρωθυπουργό, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.


Ο κ. Κοτζιάς φέρεται ενοχλημένος από το ότι ο πρωθυπουργός δεν τον κάλυψε, για όσα είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών. Αντίθετα, σε σημερινές του δηλώσεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος είπε το τρένο της κυβέρνησης προχωρά, έχει σαφή κατεύθυνση και προχωρά σταθερό στον προορισμό του και διεμήνυσε ότι όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτό τον προορισμό ή οποίος δυσφορεί στην διαδρομή τότε μπορεί να κατέβει από το τρένο. «Κάτι τέτοιο δεν θα επηρεάσει καθόλου την κυβέρνηση» πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις αυτές θεωρήθηκαν από τον κ. Κοτζιά ως βολή εναντίον του.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του υπουργού Εξωτερικών, ο κ. Κοτζιάς αισθάνθηκε θιγμένος από τις επιθέσεις του Πάνου Καμμένου στο υπουργικό συμβούλιο για τα μυστικά κονδύλια, καθώς ο υπουργός Άμυνας άφησε αιχμές για κακοδιαχείριση. Συνεργάτες του υπουργού Εξωτερικών ανέφεραν στην Καθημερινή ότι ο κ. Κοτζιάς «εθίγη τρομερά από τις επιθέσεις του Πάνου Καμμένου, ότι είναι άνθρωπος του Σόρος και ότι «βουτάει» από κονδύλια» καθώς και άλλες παρόμοιου χαρακτήρα επιθέσεις.

Απομένει να δούμε, πλέον, αν η παραίτηση γίνει δεκτή από τον πρωθυπουργό.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]