Oi παίκτες του ΠΑΟΚ μπαινουν στην στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το κυριακάτικο ματς με τον Άρη στο Χαριλάου. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βλέπει τους διεθνεις του να επιστρεφουν και μενουν μονο εκεινη της εθνικης ελλάδας. Οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Αλίν Τόσκα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του με τις εθνικές τους ομάδες και θα τεθηκαν ξανά στη διάθεση του Ρουμάνου.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Εβγέν Χατσερίδης ανέβασαν ρυθμούς στις προηγούμενες προπονήσεις και πλέον αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα. Νοκ άουτ για το ματς με τον Άρη αλλά και για τον επόμενο μήνα είναι ο Χοσέ Μαουρίσιο, που κάνει θεραπείες, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο δυναμικός αμυντικός έκανε επίσης θεραπείες την προηγούμενη εβδομάδα και ελπίζει ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει και πάλι σε μια δύσκολη αγωνιστικη περίοδο καθώς έχει και πάλι μια σειρά επτά σερί αγώνων κάθε 3-4 μέρες για τρεις εβδομάδες.

Η συνέχεια είναι εξίσου απαιτητική για τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ θα δώσει 7 ματς τις επόμενες τρεις εβδομάδες (21/10 με 11/11) αρχίζοντας από το παιχνίδι στο Χαριλάου απέναντι στον Άρη και συνεχίζοντας με Βίντι (εντός), Παναθηναϊκό (εντός), Εργοτέλη (εκτός), Ατρόμητο (εκτός), Βίντι (εκτός) και Παναιτωλικό (εντός) έως την επόμενη διακοπή.