[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έκκληση Ζάεφ στους βουλευτές να ψηφίσουν στην κρίσιμη ψηφοφορία στα ΣκόπιαΜε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η κρίσιμη ψηφοφορία στο κοινοβούλιο των Σκοπίων για τις συνταγματικές αλλαγές που προβλέπονται από τη Συμφωνία των Πρεσπών.


Σημειώνεται πως ο Ζόραν Ζάεφ χρειάζεται ακόμη οκτώ βουλευτές για να συμπληρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία των 80 εδρών με τους βουλευτές του VMRO να δηλώνουν πως ούτε σήμερα θα εμφανιστεί κάποιος εξ αυτών στη Βουλή, καλώντας τον Πρωθυπουργό να αποδεχτεί την ήττα του.

Ωστόσο, ο Ζόραν Ζάεφ εμφανίζεται αισιόδοξος για την πορεία της ψηφοφορίας. "Ας πούμε ''ναι'' στην ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας", έγραψε ο Ζάεφ στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, απευθύνοντας έκκληση στους συναδέλφους του.

Με άλλο μήνυμά του στο twitter, o Πρωθυπουργός των Σκοπίων ανέφερε ότι " όλοι οι Βουλευτές έχουν το ιστορικό καθήκον απέναντι στους πολίτες να ανοίξουν τον δρόμο της Μακεδονίας προς τη σταθερότητα και την οικονομική ευημερία. Ο δρόμος αυτός είναι το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε μέσω του διαλόγου με την Ελλάδα".


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]