[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Η Στοά Χιρς γιορτάζει


Το πολυκατάστημα notos στη Θεσσαλονίκη για μια εβδομάδα, πραγματοποιεί μια γιορτή αφιερωμένη στους δημιουργικούς ανθρώπους της μόδας και τα περιοδικά,
Η Στοά Χιρς, στο πλαίσιο του event Fabulous Hands, θα διακοσμηθεί με τους πίνακες του Θανάση Λάλα, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τα εργαλεία της δημιουργικότητας ανθρώπων της μόδας, ενώ ταυτόχρονα θα περιέχουν και φράσεις των ίδιων που περιγράφουν τη φιλοσοφία τους.

Ο δημιουργικός Θανάσης Λάλας, έχοντας επιμεληθεί και όλες τις βιτρίνες των πολυκαταστημάτων, βρέθηκε στο notos για να ζωγραφίσει live ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο.
Παράλληλα, οι επισκέπτες στις 6 και 13 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μέσα σε μια βιτρίνα του πολυκαταστήματος και να πρωταγωνιστήσουν στο δικό τους εξώφυλλο, στο πλαίσιο του event «URTheStar».
@επαμεινώνδας στυλιανίδης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]