Απάντηση στα όσα είπε η υφυπουργός Εσωτερικών Κατερίνα Νοτοπούλου για το έργο της υπόγειας οδού οχημάτων
στην Μενεμένη δίνει με επιστολή ο δήμαρχος Αμπεκλοκήπων- Μενεμένη Λάζαρος Κυρίζογλου.


«Η υφυπουργός Εσωτερικών κ. Κ. Νοτοπούλου αντί απάντησης στο έγγραφό μας, επέλεξε το διαδίκτυο…. Αυτό που πραγματικά προκαλεί εντύπωση είναι ότι η κ. Κ. Νοτοπούλου δεν μας λέει τίποτε για την ταμπακιέρα» τονίζει στην ανακοίνωση ο κ. Κυρίζογλου.

«Δεν πρόκειται για δική μας σπουδή αλλά για τελείως αδικαιολόγητη και ακατανόητη καθυστέρηση της ΕΡΓΟΣΕ και του Υπουργού Μεταφορών κ. Χ. Σπίρτζη αφού το έργο (υπόγεια οδός οχημάτων Μενεμένης) είναι έτοιμο προς παράδοση από 7.9.18 οπότε θα γινόταν τα εγκαίνια» προσθέτει ο κ. Κυρίζογλου.

Να σημειωθεί ότι η κ. Νοτοπούλου είχε δηλώσει: «Εντύπωση προκαλεί η σπουδή του Δημάρχου κ.Κυρίζογλου να καταγγείλει την Κυβέρνηση και την ‘αναλγησία’ του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών, θέτοντας σε εγρήγορση το ΥΜΑΘ, για ένα έργο που υλοποιεί η κυβέρνηση σε μόλις 2,5 χρόνια -με διαφάνεια- και που πρόκειται να παραδοθεί μέσα στην Νοέμβριο! Είναι δίκαιο και γίνεται πράξη».



Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κυρίζογλου έχει ως εξής:

«Η υφυπουργός Εσωτερικών κ. Κ. Νοτοπούλου αντί απάντησης στο έγγραφό μας, επέλεξε το διαδίκτυο…. Αυτό που πραγματικά προκαλεί εντύπωση είναι ότι η κ. Κ. Νοτοπούλου δεν μας λέει τίποτε για την ταμπακιέρα.

Δεν πρόκειται για δική μας σπουδή αλλά για τελείως αδικαιολόγητη και ακατανόητη καθυστέρηση της ΕΡΓΟΣΕ και του Υπουργού Μεταφορών κ. Χ. Σπίρτζη αφού το έργο (υπόγεια οδός οχημάτων Μενεμένης) είναι έτοιμο προς παράδοση από 7.9.18 οπότε θα γινόταν τα εγκαίνια.

Κανείς δεν μίλησε για αδιαφάνεια. Τα πράγματα είναι απλά: δώστε την υπόγεια οδό οχημάτων στην κυκλοφορία άμεσα για να σταματήσει η ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών και κάντε τα εγκαίνια όποτε θέλετε, σ’ ένα έργο το οποίο μελετήθηκε, δημοπρατήθηκε και συμβασιοποιήθηκε με την προηγούμενη κυβέρνηση και εκτελέστηκε με την σημερινή. 

Αυτό είναι δίκαιο και αυτό πρέπει να γίνει πράξη».