«Η συμφωνία θα υπερψηφιστεί από τη Βουλή των Σκοπίων» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1».


«Έχουν πέσει θεοί και δαίμονες για να εξαγοράσουν με κάθε τρόπο βουλευτές. Εκτιμώ ότι στο τέλος θα βρεθούν και η συμφωνία θα περάσει» τόνισε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε πως: «Ο Ζάεφ εκβιάζει πολιτικά λέγοντας, ότι εάν προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές το VMR θα πάρει λιγότερο ποσοστό από αυτό που έχει σήμερα και με αυτό τον τρόπο ο Σκοπιανός πρωθυπουργός πιέζει βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ερωτηθείς για τις αποχωρήσεις βουλευτών του από το κόμμα αφού τους χαρακτήρισε «αποστάτες», είπε ότι θα έπρεπε να παραδώσουν τις έδρες στο κόμμα και να πάνε στο καλό.

«Αυτό είναι πολιτικά ηθικό. Τους έβαλα πρώτους στη λίστα, αν και ήταν παντελώς άγνωστοι και ξύπνησαν βουλευτές. Θα τους βγάζαμε το καπέλο εάν παρέδιδαν την έδρα, η οποία δεν τους ανήκει, αλλά πρέπει να πω ότι και αυτοί που τους στεγάζουν πολιτικά είναι κλεπταποδόχοι και θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ» τόνισε ο κ. Λεβέντης.