[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς τραυματιοφορείς σήμερα τα δημόσια νοσοκομεία


   
  Σε απεργία    και  στάση εργασίας προχωρούν σήμερα Τετάρτη 17 Οκτωβρίου οι τραυματιοφορείς καταγγέλλοντας το Υπουργείο Υγείας για υποστελέχωση στα νοσοκομεία, αναφέροντας πως οι τραυματιοφορείς που υπηρετούν στα νοσοκομεία είναι κάτω του ορίου ασφάλειας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις διακομιδές των ασθενών.
 H Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων θα πραγματοποιήσει  24ωρη απεργία στην περιφέρεια και με 5ωρη στάση εργασίας στην Αττική  (10.00-15.00).

Στις 12:30 οι τραυματιοφορείς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας.

«Οι τραυματιοφορείς που υπηρετούν στα Νοσοκομεία είναι κάτω του ορίου ασφάλειας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις διακομιδές των ασθενών. Πολλές φορές αναγκάζονται συνοδοί να μεταφέρουν ασθενείς ή να περιφέρονται για εξετάσεις μόνοι τους αν και έκτακτα περιστατικά», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

#τραυματιοφορείς,#ΠΟΕΔΗΝ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]