Το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι στον «αέρα» γιατί τα 7 από τα 29 στρέμματα που δόθηκαν από το Υπουργείο εθνικής Αμύνης ανήκουν στο Υπερταμείο!
Εν ολίγοις, μιλάμε για εμπλοκή; Επισήμως ο ΠΑΟΚ δεν ανησυχεί, καθώς πιστεύει πώς το θέμα θα λυθει. Αυτό αποκάλυψε η περιφερειακή σύμβουλος της «Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης», Δέσποινα Χαραλαμπίδου, στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του ραδιοφωνικού σταθμού «Metropolis».
Η Χαραλαμπίδου ισχυρίστηκε ακόμα ότι στο Υπερταμείο, σε αυτόν τον οργανισμό που ρουφάει το αίμα του ελληνικού λαού με εντολή των δανειστών και ανοχή των πολιτικών, έχουν εκχωρηθεί κι ο Λευκός Πύργος, το νοσοκομείο «Γεννηματά», ολόκληρο το Καυταντζόγλειο Στάδιο και το μισό «Κλεάνθης Βικελίδης»!
 Μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου δήλωσε: «Είμαστε υπέρ της κατασκευής του γηπέδου του ΠΑΟΚ που το χρειάζεται. Εμείς καταγγείλαμε ότι από τα 29 στρέμματα που παραχωρούνται στον ΠΑΟΚ, δυστυχώς τα 7 και κάτι ανήκουν στο Υπερταμείο. Επισημάναμε ότι είναι προβληματικό και άκρως παράνομο να εκχωρούνται ακίνητα του Ελληνικού Δημοσίου. Υπάρχει τεράστιο νομικό πρόβλημα κατά τη γνώμη μου».
Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να αντιληφθώ ότι από τη στιγμή που η κυβέρνηση ξέρει ποια ακίνητη περιουσία έχει παραχωρήσει στο Υπερταμείο, πώς τα παραχωρεί στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει νομικό πρόβλημα και θα το αντιμετωπίσει η ομάδα όταν αρχίσει η κατασκευή του γηπέδου».
Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, τόνισε, ακόμα, ότι τα επτά στρέμματα παραχωρήθηκε στο Υπερταμείο τον περασμένο Ιούνιο και για να παραχωρηθούν στον Γ.Σ. ΠΑΟΚ, θα πρέπει να υπάρξει καινούργιο ΦΕΚ. Μπορεί να γίνει αυτό νομικά; Ουδείς το γνωρίζει. Η Χαραλαμπίδου λέει «όχι».
Το Υπερταμείο αποτελείται από πέντε μέλη, τρεις Έλληνες και δυο ξένους κι οι αποφάσεις παίρνονται με απόλυτη πλειοψηφία. Ποιος εγγυάται ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών θα συμφωνήσουν;
Αν υπήρξε τέτοια συμφωνία μετά της κυβέρνησης και του Υπερταμείου, θα πρέπει να κυβέρνηση να το διευκρινίσει. Οι εκπρόσωποι των δανειστών είχαν εντολή να συμφωνήσουν σε αλλαγή του ΦΕΚ; Κι αν ναι, με τι ανταλλάγματα; Μήπως να γίνουν κι οι ίδιοι μέτοχοι στο νέο, μεγαλεπήβολο εγχείρημα;
Ο Υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος  στην αναγγελία μιας τέτοια είδησης σιώπησε. Πομπωδώς είχε αναγγείλει ότι πέρασε από τη Βουλή η σχετική τροπολογία, αλλά όταν βγήκαν αυτά στη δημοσιότητα, σιώπησε. «Τα έχουμε καταγγείλει εδώ και δυο ημέρες και δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τα ΜΜΕ», λέει η Χαραλαμπίδου κι έχει δίκαιο. Δεν προκλήθηκε η ανάλογη φασαρία.
Τι, λοιπόν, «παίζεται» στην πλάτη ενός ολόκληρου λαού; Ένα ακόμα «παιχνίδι» επικοινωνιακό, που αποσκοπεί στα ψηφαλάκια των οπαδών του ΠΑΟΚ;