[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς νερό την Τετάρτη η ανατολική Θεσσαλονίκη


Εργασίες αποκαστάστασης αγωγού θα δημιουργήσουν προβλήματα υδροδότησης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Πολύωρη διακοπή νερού θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη από τις 08:00 έως τις 16:00 σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών.

Όπως ενημερώνει η ΕΥΑΘ πρόκειται για εργασίες επισκευής αγωγού του δικτύου ύδρευσης διατομής Φ300 λόγω διαρροής επί της οδού Βεργίνας 6-8 του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Αναμένεται να   παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση των περιοχών Πυλαίας, Βότση, Αγ. Παντελεήμονα, Αγ. Ιωάννη, τμήματος της περιοχής Χαριλάου και το Κέντρο Καλαμαριάς που βρίσκονται στους Δήμους Πυλαίας-Χορτιάτη, Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]