Στις 18 Οκτωβρίου 2018, στο πλαίσιο των 53ων Δημητρίων του δήμου Θεσσαλονίκης, το κοινό στο Μέγαρο Μουσικής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα πρωτότυπο και ασυνήθιστο θέαμα: χορό των χεριών που προβάλλεται σε μεγάλη οθόνη!
Εικόνες που φλερτάρουν με τη μαγεία σε ένα σόου το οποίο απευθύνεται και στις πέντε αισθήσεις. Δάχτυλα που κινούνται σε ένα σκηνικό-μινιατούρα, πλάνα που ταξιδεύουν σε αρμονία με τη μουσική, μια φωνή που αφηγείται την υπνωτικά σαγηνευτική ιστορία του Cold Blood, η οποία ξετυλίγεται στη μεγάλη οθόνη με πειθώ, ανατρεπτικότητα, χιούμορ.
«Είναι χορός, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα από τον χορό». Το αποτέλεσμα μοιάζει με ταινία που εστιάζει σε πράγματα υπερβολικά δυσδιάκριτα για το γυμνό μάτι.
Έχοντας παρουσιάσει έργα τους σε περισσότερες από 20 χώρες και αγγίζοντας κοινό που ξεπερνά τους 180.000 θεατές, οι Βέλγοι καλλιτέχνες Michèle Anne De Mey και Jaco Van Dormael και η εμπνευσμένη δημιουργική ομάδα τους (κολεκτίβα Kiss & Cry) μας προσφέρουν το νέο τους λαμπρό θέαμα.
Παραγωγή: Astragales (Βέλγιο)

Κείμενα: Thomas Gunzig
Συνεργάτες: Grégory Grosjean,Thomas Gunzig, Julien Lambert, Sylvie Olivé, Nicolas Olivier, de Thomas Beni, Gladys Brookfield-Hampson, Boris Cekevda, Gabriella Iacono, Aurélie Leporcq, Bruno Olivier, Stefano Serra
Σκηνοθεσία: Jaco Van Dormael και Michèle Anne De Mey
Σενάριο: Thomas Gunzig, Jaco Van Dormael, Michèle Anne De Mey
Κινηματογραφία: Jaco Van Dormael και Julien Lambert
Χορογραφία: Michèle Anne De Mey και Grégory Grosjean
Απόδοση: Manuela Rastaldi, Grégory Grosjean, Gabriella Iacono
18 Οκτωβρίου 2018
Έναρξη: 21:00
Χώρος: Κτίριο Μ1 – Αίθουσα Φίλων Μουσικής
Τιμές εισιτηρίων: 12€, 10€
#ΔΗΜΗΤΡΙΑ #Μέγαρο_Μουσικής #photoreportagegr
@επαμεινώνδας στυλιανίδης