[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Νοτοπούλου: Διαρκής υπενθύμιση της φρίκης του ναζισμού το Μουσείο Ολοκαυτώματος
Διαρκής υπενθύμιση της φρίκης του ναζισμού θα αποτελέσει το Μουσείο Ολοκαυτώματος που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, τόνισε η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου, στη διάρκεια εκδήλωσης με αφορμή
τον εορτασμό των επετείων της 26ης και της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη.


"Τη φρίκη του φασισμού την γνώρισε η Θεσσαλονίκη. Χιλιάδες Εβραίοι συμπολίτες μας οδηγήθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Το Μουσείο Ολοκαυτώματος που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη θα αποτελεί μια διαρκή υπενθύμιση αυτού του εγκλήματος" ανέφερε η υφυπουργός, πρόσθεσε ότι το διάστημα 26-30 Οκτωβρίου έχει για τη Θεσσαλονίκη μεγάλη ιστορική σημασία και υπογράμμισε ότι "με τη σειρά εκδηλώσεων τιμής και μνήμης που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη αυτές τις μέρες αναγνωρίζουμε τη θέση που κάθε μια από αυτές τις επετείους διατηρεί στο βιβλίο της Ιστορίας".

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο φουαγιέ του Διοικητηρίου με τη συμμετοχή της χορωδίας της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, του σωματείου Ειδικής Αγωγής “Η Ζωή’’ και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρία ‘’Ο Κύκλος”.

Πηγή ΑΠΕ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]