[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

«Εμβολιάζω-Ζω» στον δήμο Νεάπολης


Εκδήλωση ενημέρωσης των δημοτών με τίτλο «Εμβολιάζω-Ζω» διοργανώνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, σήμερα, στις 6:30 μ.μ., στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών, με κεντρικούς ομιλητές δυο επιφανείς ειδικούς επιστήμονες.

Θα μιλήσει ο Εμμανουήλς Ροηλίδης, καθηγητής Παιδιατρικής και Λοιμωξιολογίας, Διευθυντή της Γ΄ Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΠΘ στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Εμβόλια στη βρεφική ηλικία: Η μεγαλύτερη κατάκτηση της ιατρικής». 

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι και ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος και αν. καθηγητής Εντατικής Θεραπείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Δημόπουλος, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Γιατί πρέπει να εμβολιαζόμαστε έναντι της γρίπης και του πνευμονιόκοκκου».

“ Κύριος στόχος αυτής της εκδήλωσης, είναι η αφύπνιση και υπενθύμιση σχετικά με τους εμβολιασμούς βρεφών, παιδιών, εφήβων αλλά και ενηλίκων ως ενός επιτεύγματος της επιστήμης που κατάφερε να αλλάξει παγκοσμίως τη ροή του επιπέδου υγείας και του προσδόκιμου ορίου ζωής”. όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου Νεάπολης - Συκεών.

#Εμβόλια,#Νεάπολη,#Συκιές

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]