[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. τις καταγγελίες για σύλληψη μουσικού του δρόμου


Το θέμα της προσαγωγής μίας νεαρής μουσικού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για «επαιτεία» έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η προσαγωγή της νεαρής στο ΑΤ Λευκού Πύργου, έγινε το βράδυ της Κυριακής, στην πλατεία Αριστοτέλους, για το πταίσμα της «επαιτείας», ύστερα από μήνυση

Ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα αναφέρονται  σχετικά με σύλληψη και υποβολή μήνυσης σε βάρος μουσικού για επαιτεία, εξέδωσε η Γενική Αστυνομία Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Όπως σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε μόνο προσαγωγή σε τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

"Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα αναφέρονται σε αναρτήσεις ιστοσελίδων σχετικά με σύλληψη και υποβολή μήνυσης σε βάρος μουσικού για επαιτεία. Διευκρινίζεται ότι πραγματοποιήθηκε μόνο προσαγωγή σε τοπικό Αστυνομικό Τμήμα"

#Μουσικός δρόμου,#Επαιτεία

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]