[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ντιμιτρόφ: «Έσχατη λύση οι πρόωρες εκλογές»


«Έσχατη λύση» χαρακτήρισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στα Σκόπια ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Μάλιστα ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων επεσήμανε πως αυτό θα συμβεί μόνο αν «όλα τα άλλα αποτύχουν».

Ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων ανέφερε πως ήταν πολύ χαμηλή η προσέλευση στις κάλπες κατά το δημοψήφισμα τόνισε, όμως, πως  «υπήρξαν 609.000 πολίτες που είπαν «ΝΑΙ». Αυτή είναι η πλειοψηφία και θέλουν να πάει μπροστά η «Μακεδονία». Οι συζητήσεις στη Βουλή επίκεινται. Είμαστε αντιμέτωποι με μια ιστορική απόφαση.»

«Η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορούμε να παρακάμψουμε τη διαφωνία για το όνομα στο δρόμο προς το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Εναπόκειται στη Βουλή να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τη βούληση του λαού. Αυτό είναι το κλειδί και πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε», πρόσθεσε ο Νίκολα Ντιμιτρόφ και κάλεσε την Βουλή να αποφασίσει αν θα εγκρίνει τις συνταγματικές αλλαγές ακολουθώντας τη βούληση του λαού, αλλά και τα προβλεπόμενα της Συμφωνίας των Πρεσπών.


#ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]