Ανοικτά... τρίγωνα το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας!
Μια αλληλουχία ανοικτών τριγώνων, που σχηματίζουν τα γράμματα ΝΔ, είναι το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο παρουσίασε, πριν από λίγο,  ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκδήλωση που γίνεται στην Αθήνα για τα 44 χρόνια από την ίδρυσή της.


Όπως ανακοινώθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, το νέο έμβλημα του κόμματος έχει κυρίαρχο στοιχείο τον ρόμβο, ενώ ο χαρακτηριστικός πυρσός επιστρέφει. Ο πυρσός εμφανίζεται ανάμεσα στα αρχικά του κόμματος με έναν μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

Το σήμα με σύγχρονο design αποτυπώνει όχι μόνο τις παραδοσιακές κατευθύνσεις αλλά και συνάμα τις σύγχρονες απαιτήσεις που υπάρχουν στα social media. Το νέο λογότυπο της ΝΔ ορίζει τον χώρο της παράταξης αλλά με έναν γραφιστικό τρόπο θα δείχνει ότι το κόμμα είναι ανοιχτό σε όλους τους πολίτες, αλλάζοντας κατά περίσταση.

«Το νέο σήμα της παράταξής μας σηματοδοτεί ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία και σε νέες ιδέες. Ένα κόμμα που θα ξαναφέρει τους νέους στην πολιτική. Ένα κόμμα που θα γράψει τις πρώτες σελίδες της νέας εποχής για την Ελλάδα», περιγράφει η ΝΔ.

#Νέα_Δημοκρατία 

Σχόλια