[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ποιες συγκεντρώσεις θα γίνουν, σήμερα, στη ΘεσσαλονίκηΤέσσερις συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.


Στις 08:00, συγκέντρωση συμπαράστασης στο Γ Σώμα Στρατού έχουν προγραμματίσει μέλη της Επιτροπής Στήριξης στρατιωτικών διωκόμενων για τα hot spot.

Μέλη της φοιτητικής παράταξης ΕΑΑΚ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στη Λέσχη του Α.Π.Θ., στις 11:00, ενάντια στην καταβολή αντιτίμου για σίτιση.

Στις 12:00, μέλη του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος θα πραγματοποιήσουν σιωπηλή διαμαρτυρία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου για την προσαγωγή νεαρής μουσικού.

Στις 13:30 μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, με αφορμή την κλήση μελών των Συντονισμού, σε απολογία.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]