[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στους δρόμους οι μαθητές στη Θεσσαλονίκη


 
    Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Θεσσαλονίκης δίνει ραντεβού στις 11:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου για μαθητική συναυλία αρχικά και μετά μια ώρα, στις 12:00, για το μαθητικό συλλαλητήριο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

«Μετά το μεγάλο αγωνιστικό κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας ενάντια στο Νέο νομοσχέδιο, "Νέο Λύκειο" έκτρωμα, που φέρνει η Κυβέρνηση αλλά και ενάντια σε όλα τα νέα οξυμένα προβλήματα σε Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ όλης της χώρας, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Θεσσαλονίκης δίνει αγωνιστικό ραντεβού  στις 11:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Νωρίτερα στις 09.00 επιτροπές αγώνα από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη, ενάντια στην εξόρυξη χρυσού θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση συμπαράστασης, έξω από τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]