Είχε περάσει σχεδόν μια ώρα από το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λέστερ και την Γουέστ Χαμ (1-1), όταν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας που είχαν μείνει στους περιβάλλοντες χώρους του King Power Stadium είδαν το πιο ανατριχιαστικό θέαμα που θα μπορούσαν να φανταστούν.

Ελικόπτερο που ανήκε στον ιδιοκτήτη της Πρωταθλήτριας Αγγίας του 2016, Vichai Srivaddhanaprabha, συνετρίβη στο πάρκινγκ του γηπέδου και ανατινάχθηκε, χωρίς να υπάρχουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με μαρτυρίες το ελικόπτερο αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα, πήρε φωτιά στον αέρα και ανατινάχθηκε μόλις προσέκρουσε στο έδαφος.

Ο Vichai Srivaddhanaprabha, ένας 60χρονος Ταϊλανδός επιχειρηματίας, αγόρασε τη Λέστερ τον Αύγουστο του 2010 και έξι χρόνια αργότερα, υπό τις οδηγίες του Κλάουντιο Ρανιέρι, την οδήγησε στην κατάκτηση της Premier League.

Λέγεται πως στο συγκεκριμένο ελικόπτερο βρισκόταν τόσο ο Vichai Srivaddhanaprabha όσο και μέλη της οικογένειάς του, προς το παρόν όμως οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και δεν προκύπτει κάποια επίσημη θέση εκτός από παρακλήσεις για ψυχραιμία και αναμονή. thepaper.gr