[Εκλογές][bsummary]

Με σοβαρά τραύματα εντοπίστηκε ένας 57χρονος που αγνοείτο στο ΩραιόκαστροΣώος αλλά με σοβαρά τραύματα εντοπίστηκε  ένας 57χρονος  η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στις αρχές από τους οικείους του περίπου δύο 24ωρα πριν.

Τον τραυματισμένο άντρα βρήκαν στον ορεινό όγκο του Ωραιοκάστρου δύο κυνηγοί ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές πρόκειται για πτώση από μεγάλο ύψος.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Polites Oraiokastrou ο ένας από τους δύο κυνηγούς που εντόπισαν τον 57χρονο, ο κ. Κώστας Τελιούσης: «από τα λίγα που κατάφερε να ψελλίσει ο άνθρωπος στην κατάσταση που εντοπίστηκε, ήταν, πως βρισκόταν πεσμένος εκεί μέρες πριν, από την περασμένη Δευτέρα. Έτρεμε σαν το ψάρι από το κρύο. Αν είχε κακό καιρό πιστεύω πως θα είχε πεθάνει από υποθερμία. Δεν μπορούσε να μιλήσει ο άνθρωπος. Είχε πολλά χτυπήματα, η πορεία του πτώσης του σε αυτό το δύσβατο σημείο πρέπει να ήταν από πάνω προς τα κάτω».

Ο 57χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

#Εξαφάνιση # Ωραιόκαστρο

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]