Με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, απόπειρα ληστείας, παράνομη οπλοφορία -οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών προς ίδια χρήση προφυλακίστηκε  ο 24χρονος  που δολοφόνησε την 77χρονη στην Περαία Θεσσαλονίκης


Απολογούμενος στον ανακριτή  φέρεται να ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν τέλεσε την πράξη του, ενώ για τον τρόπο που διέπραξε τη δολοφονία επικαλέστηκε κενά μνήμης.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το ΑΠΕ –ΜΠΕ,  έδειξε να μην μπορεί να πιστέψει τι έκανε και ζήτησε συγγνώμη από τους οικείους της άτυχης ηλικιωμένης.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο καθ' ομολογίαν δράστης επισκεπτόταν συχνά την ηλικιωμένη, την οποία γνώριζε από παλιά, όταν ακόμη ζούσε με την οικογένειά του στην ίδια οικοδομή. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, όταν της ζητούσε χαρτζιλίκι, ή φαγητό εκείνη του έδινε.


Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν επισκέφθηκε την ηλικιωμένη αυτή φαίνεται να αρνήθηκε να του προσφέρει χρήματα και τότε εκείνος θύμωσε αρπάζοντας ένα μαχαίρι με το οποίο την τραυμάτισε θανάσιμα.

#Περαία,#Ηλικιωμένη