[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

22 έλεγχοι σε ζώα συντροφιάς έβγαλαν... 22 παραβάσεις!Ακούγεται απίστευτο, όμως, είναι αληθινό, αφού ανακοινώθηκε επίσημα από την Αστυνομία, στη Θεσσαλονίκη.


Με πρωτοβουλία αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου και τη συμμετοχή υπαλλήλων της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν χθες (11-10-2018) έλεγχοι σε δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς. Τι βρήκε ο έλεγχος; Να το διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο τύπου:

"Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν (22) έλεγχοι και δόθηκε σε άπαντες τους ελεγχόμενους ιδιοκτήτες των ζώων προθεσμία τριών ημερών προκειμένου να προσκομίσουν στην Κτηνιατρική Υπηρεσία τα σχετικά έγγραφα προς αποφυγή νομίμων κυρώσεων"!

Για όποιον ξέρει να διαβάζει ανάμεσα στις γραμμές -και γνωρίζει έστω κι ελάχιστα τους ισχύοντες νόμους για τα pet- αυτό σημαίνει ότι... ουδείς από τους ελεγχόμενους δεν είχε φροντίσει να "τσιπάρει" το ζωάκι του και να το δηλώσει στο Δήμο Θεσσαλονίκης, όπως οφείλει!

Ήταν μια πρώτη επισήμανση, από πλευράς των αρχών και είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι έλεγχοι, οι οποίοι, όμως, θα καταλήξουν σε επιβολή προστίμων...

#Αδέσποτα #Ζώα_Συντροφιάς
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]