Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και με ήρωα τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει με ανατροπή 2-1 τον Άρη την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι για το πρωτάθλημα, μετά από 4,5 χρόνια.
Tο ντέρμπι ξεκίνησε με γκολ από τα... αποδυτήρια. Μόλις στο 2' και στην πρώτη επίθεση, ο Άρης άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Ματέο Γκαρσία, που σημάδεψε τη γωνία του Πασχαλάκη.
Το γκολ πρόσθεσε ενθουσιασμό στους γηπεδούχους οι οποίοι συνέχισαν επιθετικά και στο 9' φάουλ του Γκάμα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ντιγκινί σούταρε με τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 36' ο δικέφαλος του Βορρά μπήκε εκ νέου στο ματς. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πρίγιοβιτς, η ομάδα του Λουτσέσκου ισοφάρισε σε 1-1, με τον Τζανακάκη να υποπίπτει στην παράβαση, αφού έδιωξε την μπάλα με το χέρι, μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια.
Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο απέκτησε εντονότερο ρυθμό και οι δύο ομάδες, μετά την προσήλωση στην αμυντική τους λειτουργία, αναζήτησαν επίμονα επιθετικές λύσεις.
Στο 65' το παιχνίδι «πήρε φωτιά». Στο μαρκάρισμα του Ουάρντα επί του Μπρούνο Γκάμα, ο τελευταίος σωριάστηκε στο χορτάρι και ο Ιταλός ρέφερι καταλόγισε το δεύτερο πέναλτι του αγώνα, το οποίο απέκρουσε ο Πασχαλάκης στην άσχημη εκτέλεση του Χαμζά Γιουνές, κρατώντας τον ΠΑΟΚ όρθιο στην αναμέτρηση.
Στο 84' ο ΠΑΟΚ φώναξε «παρών» για δεύτερη φορά στο ντέρμπι. Από φάση που ξεκίνησε ο Ουάρντα και συνέχισε ο Ελ Καντουρί, η συνεργασία των επιθετικών του «δικεφάλου» ολοκληρώθηκε με υπέροχη προβολή του Πρίγιοβιτς, ο οποίος με το δεύτερό του γκολ έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του (1-2).
Ως το τέλος της αναμέτρησης η ομάδα του Λουτσέσκου δεν έχασε τον έλεγχο του αγώνα και το τελικό σφύριγμα του Ιταλού διαιτητή, τη βρήκε να κερδίζει ακόμα ένα ντέρμπι, έχοντας το απόλυτο στα 7 παιχνίδια πρωταθλήματος ως τώρα.

H ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης
Γκολ: 2' Γκαρσία / 36' , 84' Πρίγιοβιτς

Κίτρινες: Βαλεριάνος, Μπάσα, Σιώπης - Πρίγιοβιτς, Κάνιας, Ουάρντα, Βέρνμπλουμ, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ
Κόκκινες: - / - 

Οι συνθέσεις
Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Μπάσα (54' Ματίγια), Μαβράι, Βέλεθ (24' Σόουζα), Ντιγκινί, Βαλεριάνος, Γκάμα, Σιωπης, Γκαρσία, Γιουνές (71' Ναζλίδης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (46' Ουάρντα), Πέλκας (62' Ελ Καντουρί), Πρίγιοβιτς (85' Καρέλης).