[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Το Vespa club Thessaloniki στη Ν.Φώκαια Χαλκιδικής


κείμενο 
@νώντας στυλιανίδης

Μιά εκδρομή είναι ο καλύτερος αποχαιρετισμός στο καλοκαίρι που φεύγει και μια καλή υπόσχεση στο φθινόπωρο που έρχεται. 

Στις 23/9, εκεί στο καβάλημα της φθινοπωρινής ισημερίας, το vespaclub Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στις νέες Φώκαιες Χαλκιδικής, σε συνεργασία με το τοπικό club κσι τον ηρωικό και δραστήριο Μιχάλη Μπαμπάογλου. Ξεναγηθήκαμε στο αγίασμα του Απόστολου Παύλου, στον πύργο της Φώκαιας ,μάθαμε την ιστορία αυτού του γραφικού προσφυγοχωριού, ήπιαμε το καφεδάκι μας με θέα τη θάλασσα της Αθύτου, και καταλήξαμε μέσα από μια μαγευτική διαδρομή του λόφου της Σάνη,όπου πραγματικά ανασάναμε τη μυρωδιά της Χαλκιδικής, στην πλατεία του χωριού.Δυστυχώς,γαστρονομικές και οινικές παρεκτροπές δεν επέτρεψαν τη διενέργεια της βραδυπορίας, ούτε τον καλλιστείων, που απ' τα άγρια χαράματα ετοίμασε ο Μιχάλης. 

Ωστόσο, προσπαθήσαμε να τον αποζημιώσουμε με μια αναμνηστική πλακέτα από όλους εμάς, τους φίλους του, παλιούς και καινούργιους, για να θυμάται το ταξίδι αστραπή στην Ιρλανδία, για την eurovespa και τα εικοσιτετράωρα τα ακοίμητα στο δρόμο.Όσο και άν φαίνεται περίεργο ( σε αυτούς που δεν γνωρίζουν), η vespa ενώνει, δημιουργεί φιλίες, φτιάχνει παρέες.


Παρέες ετερόκλητων ανθρώπων, διαφορετικών χαρακτήρων, αλλά με μια κοινή αγάπη, τη vespa.Όσο πιο αργά ταξιδεύεις, τόσο πιο πολύ απολαμβάνεις... Ραντεβού στην επόμενη συνάντηση..#vespaclubthessaloniki #vespaclub #vespisti #βόλτα_με_βέσπες

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]