Η μεγαλύτερη ΔΕΘ της τελευταίας εικοσαετίας κατεβάζει σήμερα στις 22:00 την αυλαία της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, προσφέροντας στους επισκέπτες της ένα ανεπανάληπτο θέαμα, το Blues Brothers Approved Show.


Στη σκηνή των music events live κατευθείαν από μια περιοδεία σε Αμερική και Ευρώπη το Blues Brothers Approved Show, το οποίο έχει εγκριθεί από τους Dan Aykroyd και Judith Belushi, παρουσιάζεται στην 83η ΔΕΘ, ως μέρος της μουσικής κουλτούρας των ΗΠΑ, που είναι η Τιμώμενη Χώρα της φετινής διοργάνωσης.

"Think", "Minnie The Moocher", "Jailhouse Rock", "Shake a Tailfeather”, “Sweet Home Chicago”, "Everybody Needs Somebody To Love" κα, είναι ορισμένα από τα αξέχαστα και διαχρονικά hits, που θα απολαύσουν οι επισκέπτες της ΔΕΘ μέσα από ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό show.

Η παράσταση είναι η πρωτότυπη από το London Westend, όπου «ανεβαίνει» με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια, ενώ η παραγωγή της έγινε το 1980 από τον σκηνοθέτη John Landis με τον σούπερ σταρ Dan Akroyd και τον αξέχαστο John Belushi.

Υποστηρικτής της παράστασης των Blues Brothers είναι το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.



Οι συναυλίες αρχίζουν μετά τις 21:30 στην Πύλη Τόξο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης και τις παρακολουθούν όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης μόνο με το εισιτήριο εισόδου της 83ης ΔΕΘ.  

Χθες η σκηνή των music events live «σείστηκε» από την Ελένη Φουρέιρα, η οποία ξεσήκωσε τους χιλιάδες θαυμαστές της, ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες της.