[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη
Τρεις συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.


Μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων Τούμπας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στην οδό Τσιμισκή, στις 11:00, ενάντια στις διακοπές ρεύματος σε πολίτες - καταναλωτές της ΔΕΗ που αδυνατούν να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Την ίδια ώρα, στις 11:00, μέλη σωματείων και συνδικάτων του ΠΑΜΕ έχουν προγραμματίσει παράσταση διαμαρτυρίας, με αίτημα “ σύγχρονες, φθηνές αστικές συγκοινωνίες που να καλύπτουν τις λαϊκές ανάγκες”, στα γραφεία του ΟΑΣΘ (στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Μπότσαρη).

Στις 18:00, μέλη του συλλόγου εργαζομένων στους ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) με αίτημα τη διασφάλιση θέσεων εργασίας των συμβασιούχων.Ενδεχομένως να ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]