Κάτω από συνεχή βροχή, η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό, χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε από νωρίς. 


Η Λάρισα κατάφερε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα, χωρίς να δείξει πολλά πράγματα. Το ίδιο, όμως, ισχύει και για τον Παναιτωλικό.

Η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό διακόπηκε για διάστημα τριών λεπτών (στο 12') λόγω χρήσης δακρυγόνων πριν την έναρξή της από την Αστυνομία προς μερίδα οπαδών που έκαναν πορεία διαμαρτυρίας κατά του Αλέξη Κούγια έξω από το γήπεδο. Ο καπνός "μπήκε" στο γήπεδο και η αρμόσφαιρα ήταν αποπνικτική.

Η ΑΕΛ αν και προερχόταν από τρεις σερί ήττες, κατάφερε να βρεθεί από το ξεκίνημα στη θέση του οδηγού στο σκοράρισμα. Σχεδόν 180 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, ο Μιλοσάβιεβιτς σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Χαντάκια και αλλάζοντας πορεία, κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη. 

Το γκολ αυτό έριξε το ρυθμό του αγώνα, αφού χαρακτηριστικά η επόμενη κλασσική ευκαιρία δημιουργήθηκε μόλις στο 61ο λεπτό, με τον Ντέλετιτς να αστοχεί μέσα από την περιοχή, κι ενώ είχε αποφύγει τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων. 

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο AEL FC ARENA
Γκολ: Μιλοσάβιεβιτς 3' / -

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)
Κίτρινες κάρτες: Καρανίκας, Πίτι, Μπάλλας, Κόεφ, Ζίζιτς - Μπαρμπόσα, Μαρινάκης, Μιχάι, Μανά
Κόκκινες κάρτες: -/-

Οι συνθέσεις:
ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Μόρας, Ζίζιτς, Μπάλλας (68` Κόεφ), Φατιόν, Ντέλετιτς, Κούνιτς (90+2` Γρομητσάρης), Πίτι (75` Μόρσι), Μιλοσάβλιεβιτς.
Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Χαντάκιας (70` Λουσέρο), Τσοκάνης, Πάουλο, Έρικσον, Ντίας, Μάζουρεκ (79` Μανά), Μπαρμπόσα (62` Καμαρά), Μοράρ.