[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Το επόμενο βήμα για τη νέα Τούμπα

Στη σύσκεψη που έγινε στην Τούμπα ανακοινώθηκε η απόφαση για δωρεάν παραχώρηση 20 και πλέον στρεμμάτων από το Τ.ΕΘ.Α προς τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, με νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα έρθει άμεσα προς ψήφιση στη βουλή, όπως τόνισε και ο υπουργός Εθνικής Αύμυνας κ. Πάνος Καμμένος.
Οι νομικοί όλων των εμπλεκόμενων φορέων συνεργάζονται για την οριστικοποίηση της νομικής πρότασης, ενώ ο κ. Καμμένος μαζί με τις κ.κ. Νοτοπούλου και Κόλλια-Τσαρουχά ανακοίνωσαν, όπως είπε ο υπουργός, «στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι παραδίδουμε εντός των επομένων ημερών, με τροπολογία, αυτή την περιοχή των 21 στρεμμάτων στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, όσον αφορά τη χρήση του, αλλά και όλα τα δικαιώματα, τα οποία προκύπτουν από γύρω περιοχές που έχουν καταπατηθεί».

Η εξέλιξη ασφαλώς και ικανοποιεί τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», με τον αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο Χρυσόστομο Γκαγκάτση να κάνει λόγο για ανέγερση νέου γηπέδου, αφού πρώτα κατεδαφιστεί το σημερινό γήπεδο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]