[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σεπτέμβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης


Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 στην Κρυπτή Στοά της Αρχαίας Αγοράς θα πραγματοποιηθεί συναυλία
μουσικής δωματίου με σχήμα εγχόρδων της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.
Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης φιλοξενεί στο Ωδείο της Αρχαίας Αγοράς το «DHIA fest – 6ο πανελλήνιο Φεστιβάλ Κωφοί και Ακούοντες εν δράσει 2018» με μία καλλιτεχνική βραδιά αφιερωμένη στις πληθυσμιακές μειονότητες με έμφαση στα ΑμεΑ και με πρωταγωνιστές χρήστες της ελληνικής νοηματικής γλώσσας. Θα παρουσιαστεί το χοροθέατρο της Εσαεί εν Ροή και άλλες ομάδες συλλόγων και πρωτοβουλιών ΑΜΕΑ και σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής.
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης φιλοξενεί στη Ροτόντα τη συναυλία «Wiegala – The Ilse Weber Project» με το κουαρτέτο GADA (Guido de Flaviis/σαξόφωνο, Δημήτρης Τίγκας/βιολόνε-βιέλα, Αχιλλέας Τίγκας/νέυ, Αναστασία Κότσαλη/mezzo soprano). Η εκδήλωση εντάσσεται στα 53α ΔΗΜΗΤΡΙΑ.
Είσοδος: ελεύθερη, με τήρηση σειράς προτεραιότητας.

Στο πλαίσιο της δράσης «Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και της θεματικής «ΠΟΛ(ε)ΙΣ» (28-30 Σεπτεμβρίου 2018) η Εφορεία προγραμματίζει ξεναγήσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
#μνημεία_θεσσαλονίκης #αρχαία_αγορά
@ σίσση βασιλειάδου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]