[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ακόμη και τα... μηχανάκια σήκωσαν για τον Αμερικάνο γερουσιαστή
Ακόμη και τα... μηχανάκια, που ήταν παρκαρισμένα γύρω από το Δημαρχείο, σήκωσαν τροχαία και αστυνομία, πριν την επίσκεψη του αμερικανού γερουσιαστή των Ρεπουμπλικανών, Ρον Τζόνσον!


Ο κ. Τζόνσον επισκέφθηκε το Δημαρχείο, συνοδευόμενος από τον νέο πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Γκρέκορι Φλέγκερ. Νωρίτερα, ο χώρος πέρασε από το... σκανάρισμα των ειδικών μονάδων της αστυνομίας, ενώ η παρουσία κάποιων... τύπων με γυαλιά - καθρέπτη και ακουστικά στ' αυτί ήταν έντονη.

Μάλιστα, ζητήθηκε από υπαλλήλους και επισκέπτες του Δημαρχιακού Μεγάρου να μετακινήσουν ακόμη και τα μηχανάκια που είχαν παρκαρισμένα σε διάφορα σημεία, γύρω από το μέγαρο, ακόμη και από το ειδικό πάρκινγκ διτρόχων, που υπάρχει στον πεζόδρομο μεταξύ του Δημαρχείου και του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού!

Για αυτοκίνητα, φυσικά, ούτε κουβέντα. Η οδός 3ης Σεπτεμβρίου, που περνά μπροστά από το Δημαρχείο, για πρώτη φορά μετά την ανέγερση του κτιρίου επί... Παπαγεωργόπουλου, ήταν παντελώς άδεια από παρκαρισμένα.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]