[Εκλογές][bsummary]

Ελικόπτερο του Στρατού πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωσηΑναγκαστική (βαριά) προσγείωση πραγματοποίησε το πρωί ελικόπτερο του Στρατού Ξηράς, που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση.


Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες, η αναγκαστική προσγείωση έγινε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και ως αιτία αναφέρθηκε η απώλεια ισχύος του κινητήρα.

Οι χειριστές είναι καλά στην υγεία τους, αλλά για προληπτικούς λόγους έχουν μεταφερθεί στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αναφέρει τα εξής:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, σήμερα το πρωί και περί ώρα 09:30 εκπαιδευτικό ελικόπτερο NH-300C, της Σχολής Αεροπορίας Στρατού (ΣΑΣ) κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, εκτέλεσε με ασφάλεια αναγκαστική προσγείωση, στον κύκλο του αεροδρομίου της Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Και οι δύο χειριστές είναι καλά στην υγεία τους, ενώ για τα αίτια της αναγκαστικής προσγείωσης έχει διαταχθεί έρευνα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]