[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σε εξέλιξη οι πορείες γύρω από τη ΔΕΘΣε εξέλιξη βρίσκονται οι πορείες οι οποίες πραγματοποιούνται για να διαμαρτυρηθούν οι πολίτες για την κυβερνητική πολιτική.


Αυτήν την ώρα (20.10):

Η πορεία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, που ξεκίνησε από την πλατεία Αρχαίας Αγοράς, μπροστά από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην οδό Τσιμισκή, στο ύψος με τη Γούναρη, με κατεύθυνση την πλατεία ΧΑΝΘ.

Στην οδό Αγγελάκη, με κατεύθυνση προς τα πανεπιστήμια, βρίσκεται η πορεία των αντιεξουσιαστών που ξεκίνησε, νωρίτερα, από την Καμάρα.

Η πορεία του ΠΑΜΕ, που ξεκίνησε από την πλατεία Αριστοτέλους, βρίσκεται στην πλατεία ΧΑΝΘ, στο μπλόκο  που έχει στηθεί με οχήματα της αστυνομίας.

Τέλος, η πορεία αυτών που διαμαρτύρονται για το θέμα της Μακεδονίας και ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο, αφού σταμάτησε στον φραγμό των αστυνομικών στην οδό Μ. Ανδρόνικου, τώρα κατευθύνεται ξανά προς το Λευκό Πύργο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]